czwartek, 22 grudnia 2016

Klapsznita na bogatości

Składniki:
  • 1 klapsznita (1 kromka chleba)
  • 50g krewetek
  • ząbek czosnku
  • 1 suszona papryczka chili
  • masło
  • cytryna
  • trochę wina 

Przygotowanie:

Smażymy krewetki na maśle, do tego dodajemy czosnek oraz posiekane chili. Gdy krewetki się przesmażą, dolewamy winka i wszystko razem podduszamy do miękkości. Następnie skrapiamy krewetki cytryną. Wszystko kładziemy na klapsznitę. I wcinamy :D


Smacznego!

2 komentarze:

  1. Ciekawi mnie dwojka, bo ja np nienawidze dan z ryzu, haha ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. 27 years old Assistant Media Planner Janaye Foote, hailing from Madoc enjoys watching movies like Godzilla and Dowsing. Took a trip to Monarch Butterfly Biosphere Reserve and drives a DeVille. sprobuj na tej stronie

    OdpowiedzUsuń